Novi Sad
12.09.2011.
08:42
Sezona na Štrandu traje do 30. septembra, a zaključno sa proteklom nedeljom prodato je 385.000 dnevnih ulaznica.
  • nema deda mraza

    13.09.2011 07:27
    vratite slavine na onim fontanama za pice.
    vratite stari mehanizam na onim fontanama za pice.

    ovi senzori su se brzo pokvarili...nisu 2 godine izdrzali, a mehanizam je trajao 20 godina.

  • Begečka nana

    12.09.2011 13:19
    A mogli bi i WC-ove srediti, promeniti pločice, slavine, vrata, namestiti kvake da možemo vrata da zatvorimo za sobom, prebaciti osoblje iz kancelarije da neko stalno čiti te WC-ove, (ne bi bilo zgoreg dozidati još, jer se leti čeka po 15 minuta na upotrebu istih), popraviti police, klupe i vrata na kabinama, zasaditi drveće tamo gde su posekli topole (patuljaste žalosne vrbe ne računam u tu kategoriju), sniziti zakup zakupcima lokala da ne plaćamo mekiku 100 dinara, postaviti suncobrane na pesak i na travu dok to još nezasađeno drveće ne poraste, očistiti pesak od pikavaca i ostalog đubreta, pa do sitnica koje ništa ne koštaju, npr. zabraniti kafićima kao što je onaj na pesku pored mosta da pušta svoju muziku, pa čujemo i njih i razglas kao da smo na vašaru. Ali, uzimaju im silne pare, pa se i oni bahate na naš račun. Neka pogledaju malo bolje razglednice i slike u novinama koje su sami štampali i podelili nam da vide kako je Štrand izgledao pre 100 godina, a kako izgleda sada. Sram vas bilo!!! I iznad svega, obavestiti javnost kolko novca za sezonu zarade od ulaznica, zakupa kabina i lokala i gde ga potroše, jer na Štrand sigurno ne!
  • Štrandaroš

    12.09.2011 09:48
    Obzirom da vam je sezona bila tako dobra, mogli bi ste konacno da naspete pesak na plazu jer cemo sledece godine lezati na korovu i zemlji a ne na finom toplom pesku. A mogli biste i konacno da upotrebite masinu za ciscenje peska koju ste kupili, ali od nje izgleda nema vajde jer protekle dve godine ne videh da ste s njiom nesto uradili...
  • ja

    12.09.2011 09:37
    ljudi moji za vikend na strandu pusto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna